BIO

AMANDA BERNAL

Barcelona, 1989

Gestora cultural, fotògrafa i artista visual

Llicenciada en Belles Arts i especialitzada en Imatge (fotografía i vídeo) per la Universitat de Barcelona on finalitza els seus estudis sent seleccionada per l’exposició Sense Títol amb el seu projecte final de carrera “Instantes Líquidos”, amb la posterior compra per part de patrimoni UB. Complementa la seva formació amb diversos cursos d'especialització en programació, fotografia i conservació, vídeo, so i il·luminació. En este període col·labora amb Atelier Retaguardia, col·lectiu fotogràfic i escola de Barcelona, traballant i prenent contacte amb grans figures de la fotografia contemporània.
Posteriorment realiza el Màster en Gestió d'Indústries Creatives i Culturals a IDEC-UPF sent dotada amb la Beca Talent de la Fundació Privada de IDEC de la UPF.

Ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives de fotografia i llibre d’artista a Barcelona i Sant Cugat del Vallès, ciutat on resideix actualment. Ha participat en diversos festivals artístics i culturals com l’Arts Libris,celebrat a Barcelona, i el Festival de poesia de Sant Cugat amb l’exposició “Interpretant Garriga Barata” a la Galeria d’Art Pou d’Art.

Entre el 2012 i el 2014 treballa a Premsa Local S.A. com fotògrafa de premsa, editorial i publicitaria i gestió del arxiu fotogràfic. Actualment realitza projectes de gestió de projectes creatius en combinació amb projectes fotogràfics per particulars i empreses.